SOM un poble i la nostra terra s’anomena Catalunya.

El mantra multicultural i autodestructiu “Catalunya ha estat sempre terra d’acollida” a més de fals, és una manipulació fatalista amb tints psicològicament foscos; la terra de Catalunya no té voluntat política, les terres no tenen pensament, ni voluntat, ni decideixen res, ni són subjectes polítics.

El subjecte polític i la voluntat històrica política són pròpies dels POBLES (en aquest cas el poble català), actors amb consciència de si mateixos (no com la terra que no la té).

I per deixar clar el que “ha estat sempre el poble català en la història” només cal recordar que precisament naixem amb tal en un enfrontament total i absolut contra els musulmans presents en aquesta terra.

Una terra que només es dirà i serà Catalunya en la mesura que el procés de conquestes bèl·liques i expulsions de la població preexistent per part del nostre poble, avança cap al sud (fins a Guardamar del Segura per ser més clars). Aquest mateix poble català que no “va acollir” a ningú durant els segles següents, fins que la dictadura Franquista va començar a enviar contingents espanyols cap aquí.

Això és la història, allò altre són deliris psicològicament dubtosos.

Enric Ravello.

SOM Catalans.