SOM al diari “Público”

 

El rotatiu madrileny Público va publicar ahir una article sobre els nous partits registrats enguany, en el que dedica gran part del mateix a la nostra formació SOM catalans.

Recull fidelment les declaracions de la nostra presidenta Ester Gallego– des d’aquí volem fer arribar el nostre agraïment al periodista pel seu rigor profesional- en les que queden perfectament clares les nostres posicions a favor de la independència de Catalunya i en contra del tsunami migratori que pateix el nostre país, com s’indica en aquest article, són les mateixes posicions que mantenen partits europeus com la Lega Nord o el Vlaams Belang a Flandes. Ens pemetem assenyalar que el qualificatiu “ultraderechista” ni ens defineix ni ens identifiquem amb ell, i creiem que el periodisme hauria de fer una reflexió sobre l’ús d’una etiqueta que ja no vol dir res i que es fa servir per qualificar realitats antitètiques entre sí.

Estem segurs de que aquesta serà la primera d’una llarga llista d’aparicions a la premsa del nostre partit que en poques setmanes d’existència ja ha despertat un gran interès.

http://www.publico.es/politica/519772/boom-electoral-nacen-64-partidos-en-cuatro-meses