Multiculturalisme és violència. Venedors ambulants, tots il·legals al nostre país, s’enfronten i agredeixen a la guàrdia urbana.

Un problema que ve de lluny. Ja fa un parell d’anys que les agressions a agents i a vianants, durant les seves fugides, es repeteixen …i l’ajuntament les intenta amagar. L’ajuntament es nega a afrontar el problema i continua amb la seva política d’amagar el cap sota terra enviant als agents a efectuar denúncies, en lloc de tractar el problema com una alteració continuada de l’ordre públic, que mai es cobren i que en conseqüència no serveixen per a res.

Tot plegat, tanta inoperància i mà feble no fa més que envalentonar aquesta trepa, que cada dia són més i més. Des de SOM no tenim cap dubte, la sol·lució passa per una aplicació molt ferma de la llei d’estrangeria, obligar a la fiscalia a tramitar les denúncies quan aquestes són per la via penal (els casos en el que se’ls enxampa amb productes que vulneren la propietat industrial o intel·lectual) i permetre a la guàrdia urbana que actuï sense embuts ni correccions políticament correctes. Només amb aquestes mesures el problema té sol·lució.