Continua la riuada delinqüencial.

La imprudència criminal de l’estat, convertit en una bomba d’aspersió immigratòria, es palesa.

Xarxes de “menors” delinqüents, cada cop més violents, que en arribar a la majoria d’edat segueixen el … camí.
Són culpables?, sí, del tot, però el fet no atenuat la responsabilitat dels que sabent de la impossibilitat d’absorbir aquest tsunami immigratori, no solament l’han permès sinó que han ajudat a engrandir-lo. La Generalitat, com sempre, la més responsable amb els seus projectes de bonisme suïcida.

En altres paraules, amb un atur brutal dels nostres joves i un mercat de treball que intencionadament és cada dia més precari, que han de fer aquests joves immigrants que no tenen ni tindran lloc ni oportunitats a la nostra societat?, la resposta la tenim amb notícies com aquesta; i les conseqüències les paguem nosaltres, mentre que ells, que viuen en zones de “alt standing” amb vigilància i escortes, no pas.

Existeix un conveni Espanya-Marroc des de principis del 80 pel retornament dels menors … Que no s’aplica. La responsabilitat de l’estat és, així doncs, doble.

Siguin delinqüents o visquin de les pagues i subvencions, han de ser expulsats, pel seu bé i especialment pel nostre.

https://www.elperiodico.cat/…/operacio-policial-contra-llad…

Aclariment: les xifres que aporta la notícia segons les quals només el 18% dels menors immigrants en acolliment són delinqüents no ús les cregueu pas, és una manipulació de dades que juga amb les edats i les tipologies delictives, un altre dia en parlem amb més detall.