COMUNICAT DE SOM CATALANS SOBRE LES ELECCIONS AL PARLAMENT EUROPEU.

SOM CATALANS es felicita pel resultat obtingut pels partits nacionalistes europeus anti-immigració. Sobretot cal esmentar els èxits aconseguits pels nostres amics de la LEGA, que amb el 34% dels vots es converteix, amb molta diferència, en la primera força del país i també pel Vlaams Belang que progressa espectacularment a les eleccions de Flandes, mentre que al Parlament europeu ha triplicat el nombre d’electes, passant d’1 a 3. Això vol dir també que un gran nombre de persones amb les quals tenim un estret vincle personal i polític, ocuparan escons al Parlament d’Estrasburg durant la legislatura que ara comença.

Constatem que a tot Europa el vot anti-immigració puja en concordança amb l’oposició popular als dictats de les elits mundialistes de Brussel·les. Els pobles europeus no consentiran que aquesta classe política destrueixi i islamitzi la mil·lenària cultura europea.

Finalment desitgem que aquest corrent polític prengui ben aviat força a Catalunya, on és extremadament urgent aturar el procés d’immigració massiva i islamització, per això seguirem treballant, sempre amb el suport dels nostres aliats europeus.

Enric Ravello.
Secretari de relacions internacionals de SOM Catalans.