A la nostra Catalunya no hi haurà lloc per això.

Resum de les nostres propostes en medi ambient i política animalista.

–Agreujament al codi penal de tot maltractament animal i atemptats contra el medi ambient.

–Derogació immediata dels articles que dins les lleis corresponents (el punt 3 de l’article 6 de la llei 32/2007 i altres) permeten a religions i costums estrangeres el sacrifici amb dessagnament i sense atordiment previ dels animals (rictus Halal i Kosher).

–Manteniment i ampliació, sempre que es pugui, dels monuments o “parcs” naturals, entenem que la seva preservació té un interès científic, històric i patriòtic.

–Restricció i control exhaustiu de la caça, també aquesta activitat, entre campanyes per la seva minimització, ha de ser totalment reenfocada, el caçador ha de ser el primer a preocupar-se perquè les presses es reprodueixin i es preservin en un entorn natural sostenible.

–La nostra aposta passa indefectiblement per la progressiva supressió de l’energia extreta dels combustibles fòssils. No és tan difícil, només cal la voluntat política i social per fer-ho. Catalunya amb el seu clima i situació geogràfica pot i ha de ser capdavantera en el seu desenvolupament, un desenvolupament contínuament frenat pels obscurs interessos, embrancats fins al moll de l’os, del sistema liberal-capitalista.

–El nostre suport a la pagesia, l’autèntica base humana del país, per aconseguir un món rural fort no tindrà cap límit. També aquí aplicarem la nostra divisa, primer els nostres productes que els de fora.